fbpx

Dankzij website optimalisatie scoort Hout en Vorm goed bij de zoekmachines

14 juli 2020
Posted in Referentie
14 juli 2020 Jan Steur

Creatief met materialen! Kwaliteit voor alles! Hout en Vorm gaat uit van de ambachtelijke kwaliteit. Zij maken interieur oplossingen voor particulieren en bedrijven in hun eigen werkplaats. Dit doen ze door een passie voor ouderwets vakmanschap te combineren met innovatieve technieken. Deze zijn niet alleen een kwalitatief hoogstandje, maar ook nog eens functioneel en passend bij de wensen van de klant. Hout & vorm heeft recent hun website vernieuwd; nieuwe web teksten horen daarbij! SEO optimalisatie door Klikss kon niet ontbreken.

Klanten uit een andere doelgroep

Onze eerste klanten waren vooral particulieren. Heel leuke klanten en leuke opdrachten. Daarna volgde er wat grotere projecten en mede daardoor hebben wij ons team uit kunnen breiden, zegt Antoinet, eigenaresse van Hout en Vorm. Wij wilden uiteraard groeien maar ook meer grotere projecten. Wij realiseerden ons dat marketing belangrijk werd om hun business te laten groeien en daarvoor hadden we een nieuwe website nodig. En die hebben we laten maken.

Een marketingbedrijf dat ons begrijpt!

Dat leverde niet echt het resultaat op omdat de website te weinig gevonden werd. Aangezien wij het steeds drukker kregen, hebben we besloten met een marketingbedrijf aan de slag te gaan. Als wij projecten doen voor klanten, dan werken we samen met die klanten naar het mooiste resultaat. Voor ons was het belangrijk dat een marketingbedrijf ook echt in ons zou verdiepen. Dus dat ze ons werkelijk zouden begrijpen en er betrokkenheid zou zijn. En natuurlijk een klik met elkaar. En zo kwamen wij, mede dankzij een aantal tips, bij Klikss uit, aldus Bart, eigenaar van Hout en Vorm.

Interieurprojecten voor een andere doelgroep

Het belangrijkste was om de vindbaarheid van de website te verbeteren. Meer bezoekers aantrekken. Daarnaast was het voor ons ook belangrijk dat de website ook een andere doelgroep aan zou spreken. Wij wilden ons meer richten op grotere projecten, zowel particulier en bedrijven als samenwerking met interieurarchitecten.

Na een goed gesprek bleek dat Klikss zich goed kon verdiepen in ons bedrijf en onze producten. Ze kwamen dan ook al snel met adviezen ten aanzien van onze website. Zoals aanpassing van de structuur van de website, de pagina’s, het gebruik van foto’s en web teksten. Het enthousiasme waarmee ze dat brengen werkt aanstekelijk” aldus Antoinet.

Een website waar je je welkom voelt

Klikss heeft de structuur van de website aangepast, nieuwe pagina’s aangemaakt en teksten herschreven. En die teksten richten zich meer op de door ons gewenste doelgroepen. En natuurlijk zorgden zij er ook voor dat de website goed vindbaar is. Met behulp van goede teksten en SEO. Ook hebben zij de foto’s een andere plaats gegeven. Wij maken natuurlijk hele mooie producten en leveren mooie projecten op. Het is zo belangrijk om dat te laten zien. Bedrijven of particulieren die hun huis in willen richten, willen graag zien wat je allemaal al gemaakt hebt. Dat maakt hen enthousiast. En in een persoonlijk gesprek maken wij ze nog enthousiaster, aldus Antoinet.

Interieurarchitecten

Wij willen ook graag met interieurarchitecten samen werken. Dat heeft Klikss heel goed begrepen en dat hebben zij in de website duidelijk naar voren laten komen. Mede door hun enthousiasme en de andere opzet van de website ben ik zelf ook betere foto’s gaan plaatsen, waardoor de website nog mooier is geworden.

Een mooi resultaat

Al snel, zelfs tijdens de vervelende Coronatijd, kregen wij steeds meer aanvragen via de website. En het belangrijkste was dat de aanvragers ook nog eens meer en meer uit de door ons gewenste doelgroep kwamen. Het leidt en heeft geleid tot meer en grotere projecten. Wij hebben ondervonden dat Klikss niet alleen verfrissende ideeën heeft maar de ideeën in de praktijk ook werken”, aldus Bart.

Kracht van Klikss

De persoonlijke benadering, hun enthousiasme maar ook nog eens hun frisse kijk op ons bedrijf en business maakt dat Klikss voor ons een partner is waar we graag mee samenwerken. Het resultaat is er naar, maar het is ook leuk om met hen te sparren. Wij zijn zo tevreden, dat wij met hen een vervolgopdracht hebben gegeven. En de samenwerking zal daar niet bij blijven De toegevoegde waarde van Klikss is hun enthousiasme, kennis van zaken maar vooral dat ze zich verdiepen in ons bedrijf en waar wij voor staan. En wij hebben een klik met hen!