fbpx

Gefelicifloptaart! Hoera, Klikss bestaat 1 jaar!

31 juli 2018

Hoe bijzonder is het, binnen een jaar een mooi startend bedrijf als Klikss hebben ontwikkeld en nog steeds verder aan het ontwikkelen zijn. Want ontwikkelen… dat moeten we blijven doen en dat vinden we ook zo leuk aan onze onderneming! Zo fijn om je hart te kunnen volgen en doen wat je echt leuk vindt. Wat is er een hoop gebeurd afgelopen jaar!

Een fantastische reis

Een fantastische reis naar steeds nieuwe mooie gebeurtenissen en uitdagingen. Ons idee ontstond omdat wij zagen dat marketing & sales steeds nauwer gaan samenwerken en behoefte hebben aan een gezamenlijk platform. Samen leads ontwikkelen, klanten binnenhalen en groeien als bedrijf.
Marketing automation stond centraal in onze ideeën, maar vooral ook hoe wij daar het beste uit kunnen halen vanuit de optiek van de klant!
Met andere woorden: wat kunnen wij en de tool betekenen voor de klant.

SharpSpring, de scherpe sprong!

Na een goede tool gekozen te hebben, SharpSpring, zijn we ons gaan focussen op ontwikkeling van een eigen website en training van de tool.
Gaandeweg zijn we erachter gekomen dat SharpSpring natuurlijk bedoeld is voor marketing automation maar de vraagstukken van onze klanten waren zo divers, dat wij het geen marketing automation tool meer noemen maar een marketing en sales platform. En juist SharpSpring maakt de scherpe en grote  sprongen die wij nodig hebben om onze klanten het beste te kunnen bieden. Inderdaad klanten! Wij hebben het genoegen mogen ervaren dat wij intussen met al heel wat bedrijven tot onze klanten mogen rekenen en daar zijn we hartstikke trots op.

Klikss bouwt door en bedankt voor jullie vertrouwen.

We hebben een mooi bedrijf, niet groot maar wel druk, gezellig en efficiënt en prachtige klanten. We hebben geen complexe systemen, geen grote afdelingen en geen dure software- pakketten. Klikss staat voor de klik met de klant, de klik met mensen, de klik met ons werk en de klik tussen ons! En daar zijn we heel trots op!

Wij willen iedereen bedanken waarmee we de reis hebben mogen maken. Wat ons betreft een super mooie basis om door te gaan naar het volgende jubileum.
Mochten wij het nog niet persoonlijk hebben gezegd, ook jij bedankt voor je bijdrage (als klant of leverancier) aan de afgelopen jaar.
Bedankt!
 Zonder jullie vertrouwen waren wij nooit zo ver gekomen.

Mayke en Jan