fbpx

Thuiswerk App is ontwikkeld in SharpSpring

17 maart 2020
17 maart 2020 Mayke van Gerven

Het is al jaren een trend dat bedrijven werken op afstand toe staan. De huidige ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus hebben ervoor gezorgd dat veel meer bedrijven op afstand werken nu mogelijk maken om bij werknemers en klanten besmetting te voorkomen van COVID-19.  De faciliteiten om thuis te werken moeten dan wel beschikbaar zijn. Denk aan een laptop, een goede netwerkverbinding en applicaties die werken op afstand mogelijk maken. SharpSpring heeft in dit kader een hele bijzondere annoncering gedaan: SharpSpring lanceert dinsdag 17-3-2020 een één-klik, in-app video-conference tool voor uw kantoor, medewerkers en uw klanten. SharpSpring stelt deze thuiswerk app gratis beschikbaar, zodat iedereen er toegang toe heeft en veilig vanuit huis kan werken.

Waarom is dit gedaan?

Het spreekt voor zich dat in deze tijd van onzekerheid wat betreft gezondheid en economische omstandigheden de communicatie met je team en klanten van cruciaal belang is. Dat is de reden waarom SharpSpring deze app in zeer korte tijd heeft ontwikkeld.

In tegenstelling tot andere video-oplossingen is deze tool direct ingebouwd in de Contact Manager van SharpSpring, waardoor je direct verbinding kunt maken met leads, contacten en klanten. Het stelt je in staat om verbinding te maken met je team voor gesprekken intern en met één of meer externe partijen. Maar vooral ook om met klanten samen te werken via het geïntegreerd delen van het scherm. Er hoeft geen software te worden gedownload en de tool kan in elke browser worden gebruikt.

Thuiswerk App in korte tijd ontwikkeld!

SharpSpring heeft deze app in een zeer korte tijd en met man en macht ontwikkeld. We hopen dat deze tool jou en je klanten de komende dagen, weken en maanden zal helpen.

Deze functie is nu live! Het kan zijn dat er in het begin nog kleine probleempjes zijn met de bandbreedte (zeker als een piek in gebruik komt bij het live gaan van de thuiswerk app, maar dat lossen we snel op).

Bekijk hoe het werkt

Voor meer uitleg is er een video beschikbaar. Bekijk de video! Klik hier

Wij realiseren ons maar al te goed dat de gezondheid van je medewerkers heel erg belangrijk is. En we weten ook dat communicatie met je team en klanten van vitaal belang is voor het succes van je bedrijf.

Wij hopen dat deze app een middel is waarmee de zaken doorgang kunnen vinden. En we toch in gesprek met elkaar kunnen blijven en succesvol kunnen zijn.

Wij wensen je veel succes en sterkte in deze moeilijke tijd!