Marketing uitbesteden

De wereld van (online) marketing is continue in ontwikkeling. Het bijhouden van trends en ontwikkelingen is vaak een lastige opgave. Dit zorgt voor het vraagstuk of het nodig is om zelf een volwaardig online marketingteam samen te stellen of dat het slimmer is om dit te laten uitbesteden aan een gespecialiseerd digital marketing bureau. De verschillende expertises zijn namelijk kostbaar om in huis te hebben. Daarnaast wil je ook de focus houden op de dagelijkse activiteiten binnen je bedrijf.

Waarom online marketing aan Klikss uitbesteden?

Je hebt 1 vaste contactpersoon. Dat werkt prettig en persoonlijker.
Transparantie: je ontvangt maandelijks een rapportage over de voortgang en de behaalde resultaten.
Wij verdiepen ons in partijen.
10+ jaar ervaring in online marketing en sales.

Voordelen van uitbesteden van marketing

Allround expertise

Allround expertise

Online marketing bestaat uit vele facetten en de ontwikkelingen gaan snel. Kun je dat zelf bijhouden?. Als je voor elke discipline een interne kracht moet aannemen, dan lopen de kosten aardig op.

 Kostenefficiënt

Kostenefficiënt

Een volledig gespecialiseerd team kan vaak voor een lager budget worden ingeschakeld dan een fulltime medewerker. Bovendien haal je zo meerdere disciplines in huis. Het voordeel van online marketing is dat je maximaal controle hebt over het budget. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Objectieve blik

Objectieve blik

Je hebt een objectieve blik nodig. Je team wordt immers snel gekleurd door interne invloeden en factoren van uw bedrijf. Met een objectieve kijk op de zaken kom je vaak tot nieuwe inzichten.

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid

Gemakkelijk (tijdelijke) specialisten toevoegen aan je activiteiten? Bijvoorbeeld bij tijdelijke projecten zoals het aanpakken van je website SEO of seizoensgebonden campagnes. Wij kunnen veel gemakkelijker schalen ten opzichten van het zelf aannemen van specialisten.

 Lastenverlichting

Lastenverlichting

Door online marketing uit te besteden houd jij en je team tijd over om bezig te zijn met je kerntaken. Vaak krijgt een medewerker een paar uurtjes ‘marketing erbij’ in zijn of haar takenpakket.

Specifieke marketingtools

Specifieke marketingtools

De beste tools voor online marketing, betaalde advertentiecampagnes en analyses, zijn over het algemeen te duur voor kleine en middelgrote bedrijven. Wij beschikken over dergelijks tools! Door onze kennis kunnen we ook meer uit die tools halen.

Combinatie

Een combinatie van zelf doen en uitbesteden is zeker ook een optie!  Dit gebeurt niet alleen bij kleine bedrijven maar ook grote organisaties. Ze kunnen immers veel met hun eigen mensen, maar niet alles. Extern hulp inhuren is kosteneffectief, je betaalt per project of geleverd product en hebt geen extra loonkosten. Bovendien is het goed om een frisse blik van buiten te hebben. En de bereidheid om kennis te delen en jouw medewerkers op te leiden. Zo kun je snel van start met marketing en ondertussen stoom je je eigen team van marketeers klaar.

Marketing uitbesteden?

Zoek je een online marketing bureau dat je kan helpen met het uitbesteden van je online marketing activiteiten?