Wat doen wij

Weten wat de behoeften van je klant zijn, ofwel klantkennis. Dat is voor iedere marketeer en verkoper is een voorwaarde voor succes! Om die klantkennis op te bouwen is marketing een noodzaak. En om gericht aan de slag te gaan heb je een goed plan nodig. We bedenken graag samen een marketingstrategie of -plan en zetten de bijbehorende campagnes op. Onze uitdaging is het aantrekken van de juiste doelgroep en deze te converteren naar klanten. Dat is het uiteindelijke doel.

Hoe verhoog je de klik met de klant?

Ken je klant! Wanneer je de voorkeuren van de klant kent, ofwel klantkennis hebt, voordat er contact plaatsvindt dan heb je een voorsprong op anderen. Zo verhoog je de kans op een goede relatie met de klant! Dat kan met de juiste strategie, software en data. Een relatie met een klant ontstaat niet altijd spontaan. Er moet werk voor verzet worden! Klikss helpt je bij het omzetten van websitebezoekers naar klanten en dat laatste bereik je door marketing volgens een plan!

Marketing gaat over het begrijpen van de behoeften en wensen van klanten en het vinden van manieren om producten of diensten te bieden die klanten wensen. Dat kan offline en online. Wij gebruiken daarvoor  tools als marketing automation, lead identificatietools en online diensten. Maar uiteindelijk draait het om de juiste content waardoor de klant geïnteresseerd raakt.

Onze diensten

Marketing uitbesteden

klantkennis door linkedin contacten

Ga je zelf een volwaardig marketingteam met verschillende kennisgebieden samen stellen? Of is het juist slimmer om dit uit te besteden aan een gespecialiseerd digital marketing bureau die de regie op zich neemt. Zodat je de focus op je business kunt houden?

Content & Creatie

klantkennis door online aanwezigheid

Schrijf je zelf je content? Want jij kent je product of dienst immers het beste. Of is dat nu juist je grootste valkuil. Begrijpen anderen ook wat je schrijft? Of laat je het uitvoeren door een marketing bureau met ervaring in het schrijven van teksten?

Leadidentificatie

Leadidentificatie

Ben je nieuwsgierig naar de bezoekers van je website? Niet alleen de hoeveelheid dat er zijn maar juist ook wie? En in welke producten of diensten ze geïnteresseerd zijn? Die oplossing is er. Alleen het beste uit die data halen. Wil je weten hoe?

Marketing Automation

marketing automation

Je klantendatabase, leadgeneratie, segmentatie, leadnurturing en leadscoring, customer journey, cross-sell en up-sell, klantbehoud en marketing-ROI-meting allemaal in één omgeving en ook nog eens geautomatiseerd!

Social Selling

Social Selling

Dé manier om betekenisvolle relaties met potentiële klanten te ontwikkelen is social selling. Zodat je de eerste persoon of merk bent waar een prospect aan denkt wanneer hij of zij klaar is om te kopen.

Sales Automation

sales automation

Met Sales Optimizer van SharpSpring kunnen verkoopteams hun kansen, taken en acties automatiseren op basis van de fasen in de opportunity pijplijn. Hiermee kun je tijd besparen en meer deals sluiten.

Wil je meer weten?

Ga een gesprek met ons aan!